Groene Energievergelijker | In 4 Stappen, de perfecte Aanbod!

door | aug 16, 2016 | Energievergelijker, Groene Energie, Groene Energie Vergelijken, Groene Energievergelijker, Groene stroom Vergelijken | 0 Reacties

Wat is een groene energievergelijker?

Een groene energievergelijker is een energievergelijker, die met behulp van je eigen gegevens, de juiste groene energieleverancier opzoekt. Deze groene stroomvergelijker vergelijkt alle groene energieleveranciers en kiest aan de hand van de ingevulde gegevens, de beste energieleverancier.

Er komt automatisch een top 10 lijst, gebaseerd op prijs en duurzaamheid. Je kan kiezen tussen een variabel, of een vast contract. De prijzen voor variabel en vast, zijn verschillend. Dit verschil is het best te zien op de site, van de energieleverancier.

Hoe gebruik je Deze Groene stroomvergelijker?

Dankzij de groene energievergelijker kun je, voor je adres de beste Groene stroom vergelijken. Deze gegevens zijn gebaseerd op
je gemiddelde jaarverbruik. We gaan in deze artikel bespreken hoe we deze groene stroomvergelijker gaan gebruiken.

groene-energie-vergelijken

Ook de reden waarom we deze groene stroomvergelijker moeten gebruiken komt voor in deze artikel.

Neem je tijd, het is heel makkelijk uitgelegd in een aantal stappen weet je al hoe deze energievergelijker in elkaar zit.

Om te beginnen, heb je een aantal gegevens nodig voor deze energievergelijker.

Het gaat om de volgende gegevens:

Je postcode.
Je huisnummer.

Je energieverbruik.
Je soort meter.

Deze gegevens, zijn natuurlijk beschermd, en er wordt verder niets mee gedaan. Oftewel het is Verboden, om deze gegevens op te slaan. Gelukkig is de groene stroomvergelijker zodanig gemaakt, dat alles automatisch wordt vernietigd.

Hoe we aan de slag gaan met de groene energievergelijker.

Groene-energievergelijker-personaliserenPostcode: De prijzen die alle groene energie leveranciers hanteren verschillen per regio. Dat houdt dus niet in dat de goedkoopste groene energieleverancier voor jou adres, ook geld voor die van je buurvrouw of buurman. Kortom, je vult daarom in de energievergelijker je postcode in. Voorbeeld: 1234AB 

Huisnummer: Vul je huisnummer in. Voorbeeld: 258
Soort Meter: je kiest op de energievergelijker je soort meter, een enkel of een dubbele meter. Vervolgens vul je de energieverbruik in.

Indien je, de energieverbruik niet weet, kan je het makkelijk inschatten op de groene energievergelijker. Klik op ‘Ik weet mijn verbruik niet’. Dankzij deze functie wordt er een goede indicatie gemaakt.

Je Energieverbruik achterhalen :

Energieverbruik: deze is af te lezen op de meest actueel energiefactuur, of via de online energie manager.

De online energie manager: Je logt in op de website van je energieleverancier of via mobile, en je ziet je daadwerkelijke energieverbruik. Qurrent doet hieraan heel mooi mee. Bekijk het op deze artikel van Qurrent.

En als derde alternatief, kun je de energieleverancier bellen, waarvan je op dit moment consument van bent. Vraag naar je energieverbruik van het afgelopen 3 of 6 maanden. Vermeld hierbij dat je de gasverbruik en je stroomverbruik wilt weten en noteer deze ook!

Kom je toch niet uit? We helpen je graag via de contact pagina.

Is het je wel gelukt om de juiste Energieleverancier te vinden, vergeet dan niet te liken en te delen.

Share The Love 😀


Waarom is deze groene stroomvergelijker zo nuttig?

 • Het bespaard je heel veel tijd. Je wilt niet 1 voor 1 opzoeken naar de goedkoopste energieleverancier, want wanneer je terecht komt op de site van een energieleverancier, moet je zoals hier ook je verbruik en andere gegevens invullen. Deze vergelijker, vergelijkt alle energieleveranciers, automatisch en heel snel.
 • Je kan kiezen wat voor contract je wilt. een 1 jarig of een 3 jarig contract.
 • (Nieuw !) De welkomstcadeaus van energieleveranciers worden ook aangetoond!
 • Je hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
 • Je ziet wat de percentage groene stroom is van de energieleverancier.
 • (Nieuw !) Je ontvangt het op zwart en wit via de mail, en wordt thuis opgestuurd!
 • (Nieuw !) Annuleren kan telefonisch of via de mail.
 • (Nieuw !) Je energieverbruik inschatten, er wordt een indicatie gemaakt. – Ik zou dit niet aanraden.

Conclusie:

Deze Top 10 lijst is gebaseerd op prijs, en de soort energie. Dankzij de nieuwe update kunt u ook de bijbehorende acties zien, zoals: Een Welkomstcadeau.

De groene stroomvergelijker is speciaal en exclusief gemaakt voor mensen die willen overstappen naar groene energie. Dankzij deze tool vinden de juiste klanten de juiste energieleverancier.

Het is een Aanrader !

Vond je dit een nuttige artikel? Of juist niet? Reageer dan hieronder je mening.

Naam
Email
Bericht
Rating
 Gemiddelde Beoordeling:
Groene Energievergelijker | In 4 Stappen, de perfecte Aanbod! Overall rating: ★★★★★ 5 based on 7 reviews
5 1
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Qurrent Energie Review | 5 redenen waarom je Qurrent zou moeten kiezen als energieleverancier.

Qurrent Energie is de afgelopen periode velen malen achter elkaar de meest goedkope groene energieleverancier gekozen door onze consumenten. Hoe komt dat?

Lees Meer..

Voordelen Groene Stroom (Groene Energie) | #3 Plus Factoren!

De Voordelen groene stroom verschillen. Mensen willen overstappen naar groene energie omdat, er een aantal factoren zijn die behoren tot groene stroom waarbij mensen een belang of voordeel aan hebben. De ene is zeer blij mee met de kwaliteit van groene stroom, de andere gaat voor 100% groen, tenslotte doen ook veel mensen mee aan de groene energie omdat de groene stroom goedkoper is voor hen.

Lees Meer..

Beste heer/dame, ik ben Peter, de schrijver en de designer van deze website. Tot nu toe hebben we allerlei leuke ideeën en adviezen binnengekregen. We willen voldoen aan een perfecte maar ook weer een zeer gebruiksvriendelijke Energiesite. Heb je een advies , een tip of een Kritiek? Ik hoor het zeer graag. Om ervoor te zorgen dat deze website constant up-to-date is vraag ik persoonlijk om een klein bijdrage: Deel ons en like ons! Vergeet niet te Subscriben voor de nieuwsbrief en ontvang Exclusieve Energie Aanbod.

Peter Leroen

Website Auteur-admin, Groene Energie Vergelijken

Eon-groene-stroom
 • Reactie Tijd 91%
 • Opgeloste Kwesties 95%
 • Klantvriendelijkheid 90%
 • Aangeraden 92%
 • Overgestapt zonder problemen 96%

Wacht niet langer met Energie Vergelijken!

De Energieprijzen liggen nu momenteel op drempel. De overstapservice is Gratis. Wacht niet langer en profiteer!

Vergelijk Energie | Ontvang de beste Aanbod!

Pin It on Pinterest

Shares