(Groene) Energie Vergelijken: Wat vinden ze van ons?

Het is niet allemaal van onze kant, Jullie mening is ook belangrijk!


Energievergelijkers

Ik Zat de EK wedstrijd te kijken, de deurbel ging. Ze kwamen weer voor die ene energie. Dit keer ging het om Echte Groene Stroom, dat is wat ze zeiden. Vervolgens had ik ze weg gestuurd. Volgende ochtend ging ik ff Google’n naar Groene Energie. Kwam Groene-energie-vergelijken.com tegen. En ja de Groene stroom bleek goedkoper te zijn dan wat ik had: Nuon. De prijs was de hoofdreden waarom ik ben overgestapt.

Bart

Wijkagent, Politie

Ik stap ieder jaar over, wat ik heb ervaren is dat je veel voordeliger uitkomt als je dit doet. Dit keer na een advies van een collega – hij benaderde mij om groene energie te gaan gebruiken. Vervolgens wou ik de groene energie vergelijken op internet, en koos voor Qurrent. Voor mijn adres was dat de goedkoopste energieleverancier. De overstap was zo geregeld. Kreeg de zelfde dag een mail waarin alles nog zwart en wit stond. En zonder dat je het merkt heb je Groene Stroom die ook nog wel zeer goedkoop is.

Coen

Engels Leraar, 2e Graads

Ik woon pas 2 jaar op me zelf. De maandelijkse energiefacturen die we binnen kregen, waren iets te hoog. Het werd tijd om over te stappen naar een andere energieleverancier. Ik kwam op Facebook groene-energie-vergelijken.com tegen. Nooit gedacht dat ik groene stroom zou gebruiken. Het ging allemaal zo soepel en makkelijk. De overstap was binnen 1 a 2 weken totaal gelukt, zonder enkel problemen.

Fleur

Student, HBO

  • Reactie Tijd 91%
  • Opgeloste Kwesties 95%
  • Klantvriendelijkheid 90%
  • Aangeraden 92%
  • Overgestapt zonder problemen 96%

Wacht niet langer met Energie Vergelijken!

De Energieprijzen liggen nu momenteel op drempel. De overstapservice is Gratis. Wacht niet langer en profiteer!

Vergelijk Energie | Ontvang de beste Aanbod!

Beste heer/dame, ik ben Peter, de schrijver en de designer van deze website. Tot nu toe hebben we allerlei leuke ideeën en adviezen binnengekregen. We willen voldoen aan een perfecte maar ook weer een zeer gebruiksvriendelijke Energiesite. Heb je een advies , een tip of een Kritiek? Ik hoor het zeer graag. Om ervoor te zorgen dat deze website constant up-to-date is vraag ik persoonlijk om een klein bijdrage: Deel ons en like ons! Vergeet niet te Subscriben voor de nieuwsbrief en ontvang Exclusieve Energie Aanbod.

Peter Leroen

Website Auteur-admin, Groene Energie Vergelijken

Pin It on Pinterest

Shares